PREDSTAVLJANJE TURISTIČKE PONUDE OPŠTINE RAŽANJ NA AVALI 29.04.2023.

Turistička organizacija opštine Ražanj u subotu 29.04.2023. godine predstaviće svoju turističku ponudu, tradiciju i kulturu na platou ispod Avalskog tornja.
 
Avalski toranj sa visinom od 204.68 m je simbol srpske prestonice i jedna od pet turističkih destinacija u Srbiji. Godišnje u proseku, vidikovac na 122 metru tornja poseti oko 200.000 ljudi. 
 
Ovog vikenda u subotu, 29.04.2023. ulogu domaćina na platou ispod tri kraka tornja preuzeće Turistička organizacija opštine Ražanj koja će zajedno sa svojim partnerima i saradnicima predstaviti opštinu Ražanj, opštinu starog crepuljarskog zanata, postojbinu samoukog frulaša i misionara naše muzičke tradicije – Save Jeremića. 
 
Za ovu priliku pripremljen je bogat kulturno-umetnički program gde će posetioci i izletnici imati priliku da uživaju u nastupu Kulturno-umetničkog društva „Vidovdanski vez“ iz Smilovca i probaju ukusne ražanjske specijalitete i proizvode koje će pripremiti i predstaviti članice Udruženja „Etno konac“, članice Zadruge „Ražanjke“, vredne domaćice Poljoprivrednih gazdinstva i Udruženje pčelara.
 
Dođite da zajedno uz druženje, igru, pesmu i kulinarske specijalitete na platou  osetite delić ražanjskog kraja i uverite se u ljubaznost ražanjskih predstavnika.