PRVA NAGRADA ZA NAJBOLJI SUVENIR TURISTIČKOJ ORGANIZACIJI OPŠTINE RAŽANJ 09.11.2022.

Turistička organizacija opštine Ražanj osvojila je I nagradu za suvenir “Crepulja” na jubilarnoj XV Izložbi suvenira i turističkih publikacija “Leskovac 2022.” koju organizuje TO grada Leskovca. Izložba je realizovana u holu Narodnog pozorišta, a pokrovitelj manifestacije bio je grad Leskovac.Turistička organizacija opštine Ražanj prvi put je na manifestaciji učestvovala u kategoriji „suvenir“ i osvojila I nagradu za svoj autentičan, originalan, ručno izrađen suvenir.
 
Tom prilikom dodeljene su nagrade u jedanaest kategorija, koje se odnose na suvenire i propagandne materijale sa kojima turističke organizacije Srbije na najbolji način predstavljaju svoju turističku ponudu.
 
„S obzirom da prvi put učestvujemo na Manifestaciji u kategoriji ‘suvenir’, veoma smo zadovoljni plasmanom i osvojenom nagradom koju nismo očekivali, jer je zaista interesantnih suvenira bilo na izložbi. Reč je o originalnom, upečatljivom, ručno izrađenom suveniru koji jasno simbolizuje crepuljarsto po kome je ražanjski kraj poznat. Suveniri igraju važnu ulogu u promociji turističke ponude s toga je u narednom periodu plan da pored crepulje izradimo još suvenira sa motivima po kojima je naša opština prepoznatljiva i ujedno obogatimo propagandni materijal TO opštine Ražanj.“  Jelica Milenković, v.d. direktor.