Borina koliba

Vitoševac je naselje u opštini Ražanj udaljen 14km od autoputa E75 i 70km od prvog aerodroma (Niš). Iznad sela prostiru se prostrano brdsko planinska lovišta Velika reka i Bukovik. U srcu bukove i četinarske vegetacije gde stanuju divlja svinja, srna, vuk , lisica, nalazi se Borina koliba.
Ako želite biti gost u krilu majke prirode, Borina koliba će dočarati tu magiju. Smeštaj usred šume, prepun detalja, omogućava da se osećamo kao deo bajke. Domaća hrana i čaroban ambijent pruža idealne uslove za odmor, rekreaciju, čas kuvanja tradicionalnih jela ili organizovani lov. Specijaliteti naše kuće se su jela i peciva iz crepulje ispod sača kao lokalni brend (Ražanjsko crepuljarstvo).
Okolina pleni jedinstvenošću koloritnog pejzaža, planinskih staza i neponovljiv tunel (nekada pruga) dužine oko 2km koji vodi do Timočkog regiona.
Upotpunite svoj boravak obilaskom lokalnih vinarija i obližnjih banja (Soko banja, Jošanica, Ribarska banja).

Etno kuća Hrebeljanović

Etno kuća Hrebeljanović se nalazi u samom Ražnju. Svojim gostim nudi udoban smeštaj u prijatnoj atmosferi i bogat izbor tradicionalnih jela prpremljenih isključivo od lokalnih domaćih proizvoda. Specijaliteti kuće su: praseće pečenje, pihtije, popova sarma, palačinke u šatou, lepinje iz crepulje i drugo. Dobro došli…

Bazeni Stević

U seoskom ambijentu prepunom zelenila odlične pristupačnosti nalaze se bazeni „Stević“. Ovaj objekat u Starom Bračinu poseduje i restoran i bar kraj impozantnog bazena. Organizuje grupne i individualne posete i tradicionalne obroke kapaciteta do 50 gostiju. Od specijaliteta kuće u ponudi je Miloševa sablja (delikates od mesa i povrća), sve vrste roštilja, pečenja i ispod sača, rolovane prasetine, tradicionalna jela (punjene paprike, sarme i drugo) ali i internacionalna kuhinja.